SkipTheLake

Boogieinfo

Boogiet järjestetään Menkijärven lentokentällä 30.7.-1.8.2021. Koneina OH-ARR ja OH-WTF.

Boogien käyttöön on varattu Menkijärven kyläyhdistyksen kylätalo (majoitus, ruuanlaitto) sekä rantasauna koko viikonlopuksi. Järven rannassa on Menkijärven kyläyhdistyksen kahvio josta saa jäätelöä, munkkjea, kahvia, limua jne. Kahvio on avoinna joka päivä klo 12-20. Kaupat löytyvät n. 15min ajomatkan päästä Alajärveltä ja Kuortaneelta. Lentokenttäalueella on grillikatos.

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/1293949051019544

Tapahtuman tiedotuksen Whatsapp-ryhmä: https://chat.whatsapp.com/FZFxRXjO1Fu6rnM8HT2bFb

Tapahtuman vapaa keskusteluryhmä: https://chat.whatsapp.com/BTOFEpPmOz43TM77A2WLbh

Ilmoittautuminen/Waiveri

Kaikkien tapahtumaan osallistuvien tulee ilmoittautua (myös hengaajat, oppilaat, toimihenkilöt jne) sekä täyttää tapahtuman waiveri:

TÄÄLLÄ

Hinnasto

 
Boogien maksut ym.             
Boogiemaksu.............................20€
Boogiemaksu oppilaat.....................0€
Majoitus (lattiapaikka kylätalolla)......0€
Matkailuauto sähkömaksu per yö...........7€
Teltta tai muu sovellettu majoitus.......0€

Hyppyhinnat
Kelpparihyppy 1600m.....................16€
Kelpparihyppy 4000m.....................29€
Kelpparihyppy pulja.....................37€

Oppilashyppy <2000m.....................30€
Oppilashyppy >2000m.....................40€

Toimintaohjeet

Maksut

Boogiemaksu ja majoitusmaksut maksetaan hyppyjen yhteydessä. Hypyt on maksettava viimeistään ennen boogeista poistumista! Eli oma maksukortti ja/tai pankkitunnukset mukaan, kaverin kortti toki käy myös =)

Lisenssien ja varusteiden tarkastus

Päästäksesi hyppäämään boogeissa waiverissa ilmoittamasi tiedot tarkastetaan saapuessa. Samalla tarkastetaan myös hyppykalustosi. Huolehdi siis siitä että sinulla on jäsenkortit, lisenssi/hyppypäiväkirja ja varjokirjat mukana. Kamacheckin jälkeen kamoihisi laitetaan boogien tagi.

Hyppytoiminta

Hyppytoimintaa johtaa tehtävään nimetty henkilö. Hyppytoiminnan johtajalla on päätösvalta koko boogien hyppytoiminnasta ja oikeus keskeyttää hyppytoiminta esimerkiksi mikäli sääolosuhteet ovat sellaiset että hyppytoiminnan turvallisuus vaaraantuu. Hyppytoiminnan johtajalla on myös valta asettaa hyppääjä hyppykieltoon mikäli on ilmeistä että hyppääjä ei noudata tapahtuman turvallisuus- ja muita määräyksiä.

Pokanvanhin

Pokanvanhimman vastuulla on huolehtia että pokaan osallistuvat hyppääjät ovat perehtyneet käytettävän hyppykoneen ominaisuuksiin (kuormaus, oven avaaaminen jne). Pokanvanhin huolehtii myös siitä että pokalla on riittävät tiedot vallitsevista sääolosuhteista, käytettävistä laskeutumisalueista, loppukuvioiden suunnasta ja uloshyppyjärjestyksestä.

Puljahypyt

Puljahypyistä vastaavalla henkilöllä on oikeus tehdä päätös puljahyppyyn osallistuvan hyppääjän kokemustason riittävyydestä.

Oppilaat

Oppilaat ovat enemmän kuin tervetulleita. Saavu paikalle, ilmoita kuka olet ja mistä kerhosta niin homma etenee siitä.

Boogeissa ei ole mahdollista hypätä NOVA-tasoja eli NOVA-koulutusohjelman oppilaiden tulee olla edennyt vähintään 8 sek vapaaseen asti. Mahdollisesti tarvittava uloshyppykoulutus annetaan boogeissa.

Oppilaat tuovat ensisijaisesti tarvitsemansa hyppyvarusteet mukanaan kotikerhostaan. 

Älä epäröi ottaa yhteyttä boogien järjestäjiin ja/tai oman kerhosi kouluttajiin mikäli boogeihin osallistumisesta herää kysymyksiä.

Kouluttajat

Koulutustoiminnan osalta ylin päätösvalta on tapahtuman koulutuspäälliköllä ja hänen ohjeistuksensa mukaan ovat velvoittetuja toimimaan muut tapahtumaan osallistuvat kouluttajat. 

Boogien vastuuhenkilöt

Tapahtuman johtaja: Veikko 'Wexi' Skurnik, 050 370 8235

Hyppytoiminnan johtaja: Jussi Koivusalo

Lennonjohtaja: tulossa

Koulutuspäällikkö: tulossa

Turvallisuuspäällikkö: tulossa